Programa Patrona 2023

Publicado el

Benvolguts pollencins i pollencines, és tot un plaer poder-nos adreçar a tots vosaltres des del prefaci d’aquest programa de festes, la primera Patrona per a nosaltres, l’un com a batle i l’altre com a regidor.

La Patrona és la mostra més evident de la solidesa i fermesa de les tradicions pollencines, i la seva celebració aferma la nostra identitat i ens enorgulleix per partida doble: per una banda forma part del nostre patrimoni històric, i per l’altra ens aporta un element cabdal que enforteix els llaços de la comunitat, com és el compartir emocions i sensibilitats.

Tal i com exposa Erika Månsson en un dels textos d’aquest programa: «La Patrona és un homenatge a la comunitat, al sentiment col·lectiu i inclusiu. Ningú guanya una batalla tot sol; ni abans ni ara, ni aquí ni allà».

Les festes són sempre un element de cohesió, i més les de la Patrona, que reivindiquen el coratge dels pollencins en un moment decisiu, un moment que marcà la diferència entre mantenir la pròpia identitat o baratar-la, és per això que reflecteixen el sentir històric d’una població que manifesta, any rere any, que està orgullosa de ser com és.

Estam preparats i il·lusionats per fer feina per Pollença al llarg de la legislatura que acabam d’encetar, volem tirar endavant el nostre projecte: fer de Pollença un lloc del qual els seus habitants estiguin orgullosos, un lloc on viure amb placidesa i on la multiculturalitat sigui un exemple de convivència.

Així doncs, us convidam a aplegar-vos al voltant dels actes que figuren en aquest programa, i que ho faceu en companyia d’amics, parents, veïnats ... Hem procurat organitzar activitats per a tothom, esperam que en gaudiu.

Bona Patrona!

 

El batle                                            El regidor de Festes

Martí March Cerdà                          Mateu Tugores Vives