Pollença
Hotel Miramar
Panorama Pollença
Port de Pollença

Escola d'Adults

Us pot interessar

  • Telèfon: 971 86 69 52
  • Centre Cultural Miquel Capllonch
  • Adreça: C/Metge Llopis, nº1, Port de Pollença
  • Horari: Dimarts, dijous i divendres de 9:00 h. a 14:00 h.
  • Contacte: 

Escola d’adults de Pollença

L’Escola d’Adults de Pollença neix de la necessitat de satisfer el desig de la població major de 18 anys que vol seguir amb la seva formació fora de l’àmbit i de l’edat escolar.

L’oferta de l’Escola és variada i abasta des de la possibilitat de completar el cicle de l’ESO, accedir mitjançant una prova a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior o iniciar-se o aprofundir en l’aprenentatge de l’anglès, tan important per entrar en el mercat laboral de les Illes Balears.

L’Escola d’Adults de Pollença és un servei dinàmic i obert a noves necessitats dels alumnes potencials. El nostre projecte està basat en el concepte de l’educació i l’aprenentage de manera continuada i, precisament per això, va dirigit cap a aquelles persones que sentin la inquietud d’anar aprenent dia a dia.

La nostra aspiració és que resulti un aprenentatge agradable i amè i, a la vegada, sigui una eina de relació i integració entre tots els alumnes.

Els cursos comencen a principis d’octubre i les matrícules es poden fer durant tot el mes de setembre. La majoria tenen una durada d’aproximadament 9 mesos (des d’octubre a maig/juny) i es fan en horari d’horabaixa. El seu cost és de 50 euros que s’ingressen a Caixa Colonya en fer la matrícula.

L’oferta formativa corresponent a cada curs escolar es publica, normalment, a l’agost.