El Ayuntamiento de Pollença se adiere a la campaña Moviment Banderes Verdes impulsada por Ecovidrio

Publicado el

Un estiu més, l’Ajuntament de Pollença ha decidit sumar-se a la campanya anomenada “Moviment Banderes Verdes”, una iniciativa d’Ecovidrio, qui ofereix el seu suport als ajuntaments de costa davant els índexs elevats de consum d’envasos de vidre durant l’estiu, sobretot a l’hostaleria.
En aquest sentit, la campanya s’enfoca cap a dos objectius: per una banda, oferir suport als establiments amb la dotació dels mitjans necessaris per a millorar la recollida selectiva de vidre a l’estiu. I, per altra banda, donar també eines als ajuntaments que creuen en la necessitat de treballar per un desenvolupament més sostenible.

Allò en joc és la Bandera Verda, el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidrio atorgarà al municipi que major implicació en la campanya hagi demostrat, convertint-se així en el municipi més sostenible de l’estiu.

De fet, és un projecte que pretén implicar tota la ciutadania, per tant, animau-vos a fer possible que el municipi de Pollença pugui aconseguir la preciada Bandera Verda!